Čo je patentná medicína?

Týmto názvom sú v Číne označované štandardné (patentné) bylinné zmesi tradičnej čínskej medicíny, ktorých zloženie vznikalo po stáročia na základe dlhodobých skúseností starých čínskych lekárov. Ich účinok je už dlho známy a je preverený na obrovskej vzorke populácie. Tieto bylinné zmesi v tabletách sa pre dosiahnutie lepšieho efektu medzi sebou často kombinujú.
Bylinné zmesi TCM Herbs (ich názvy a kódy) sú chránené patentnou známkou, ktorej výhradným vlastníkom je firma TCM Herbs. TCMobchod je výhradným distribútorom firmy TCM Herbs pre Slovenskú republiku. 

Bylinné tablety alebo guličky?

V poslednej dobe začali bylinné guličky postupne nahradzovať bylinné tablety.
Tieto sú svojou koncentráciou oproti guličkám 5 x silnejšie, čo znamená ich rýchlejší a razantnejší účinok. Vstrebávajú sa podstatne účinnejšie, nakoľko sú vyrobené z bylín v maximálnej možnej koncentrácii 1:5 (tzn. 1 gram extraktu zodpovedá 5 gramom sušených bylín), ktorá zaručuje rýchly prienik bunkovými membránami zažívacieho traktu.
Bylinné tablety TCM Herbs sú 100% prírodné produkty vyrobené z koncentrovaných extraktov bylín, bez akýchkoľvek syntetických prísad. Môžu sa zhltnúť v celku, či rozpustiť v horúcej vode alebo rozdrviť a tak ich ľahšie skonzumovať. 

Užívajú sa v dávke 3 x 4 tablety denne a to buď 15 minút pred jedlom (na lačno) alebo 30 minút po jedle. Zapíjajú sa obyčajnou vodou. Často sa medzi sebou kombinujú dva druhy tabliet, vtedy sa obvykle užívajú v dávke 3 x 2 tabletky z každého druhu súčastne. (Guličky sa zväčša užívajú v dávke 3 x 8 denne)

Viac sa dočítate v článku Užívanie a dávkovanie čínskych bylinných tabliet.

Každá šarža bylín (183 druhov) je testovaná v renomovanom akreditovanom laboratóriu EU Kneipp Forschung v nemeckom Würzburgu na ťažké kovy (ortuť, kadmium, olovo), baktérie (E.coli, Salmonely, celkový počet baktérií), plesne a kvasinky (aflatoxíny B1 a celkové aflatoxíny).
Všetky bylinné tablety TCM Herbs majú ako jediné v ČR každú šaržu bylín naviac testovanú i na 4 skupiny pesticídov, nakoľko tie sa stávajú celosvetovým problémom.

 

00421 911 802 215

Volajte na naše kontaktné číslo.

tcmobchod@tcmobchod.sk

Pošlite nám Vaše nápady alebo komentáre.

Po, Str: 8:30-16:00 Ut: 8:30-14:00 Štvr: 12:00-18:00

Naše otváracie hodiny.

Platby 3D Secure

Metódy platby

Payment Methods

Nasledujte nás